Kontakt

Kontaktirajte nas! Odgovorićemo na svako vaše pitanje!
KONTAKTIRAJTE NAS I OTKRIJTE JEDINSTVENU PRILIKU
Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja
Investitori, maloprodaja, partneri, draguljari, zaljubljenici u luksuz … osmijum je kao investicija dostupan svima! Kontaktirajte nas i predstavićemo vam jedinstvenu priliku za ulaganje u ovaj izuzetno dragoceni metal.
GDE SMO

Beograd, Srbija
Kneza Mihaila 30/V/509

POZOVITE NAS
PIŠITE NAM
AKO IMATE PITANJE
Pišite nam!
Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti.

  DA LI STE SPREMNI?
  Upoznajte osmijum – prepoznajte priliku!
  PRATITE NAS
  Pridružite nam se i na društvenim mrežama
  Pridružite nam se i na društvenim mrežama.
  Uvek ažurne vesti, važne informacije, činjenice, istraživanja, članci i još mnogo toga …
  Bićemo tamo gde vi želite!
  Privatnost i kolačići
  Korišćenjem našeg veb sajta www.osmium-institut.rs saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju veb sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

  Vebsajt www.osmium-institut.rs je u vlasništvu i njime upravlja Osmium institut Srbija. Osmium intitutut Srbija je odgovorna za obradu svih ličnih podataka koje navedete prilikom rezervacije/kupovine avionske karte i podleže relevantnim zakonskim odredbama u svim zemljama koje imaju regulativu vezanu za zaštitu ličnih podataka.

  Usled nedavnih promena u zakonu, svi veb sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

  Ovom politikom se ne uređuje prikupljanje i upotreba informacija prikupljenih putem veb sajta www.osmium-institut.rs. Za pregled politika o zaštiti privatnosti koje se primenjuju na korisnike veb sajta Osmium institut Srbija, pogledajte našu Politika zaštite privatnosti

  Molimo vas da nam se obratite za dodatne informacije o ovoj politici ili ako vam je neophodan detaljan spisak svih kolačića koje koristi naš veb sajt.