O institutu

Ko smo i koja je naša misija
DOZVOLITE DA SE PREDSTAVIMO
Osmium institut u Beogradu
Osmium institut sa sedištem u Beogradu, deo je svetske mreže Osmium Instituta. Svrha Instituta je da predstavi, promoviše, plasira na tržište i proverava autentičnost osmijuma kao investicionog proizvoda.
Osmium institut uvozi, distribuira i vrši kontrolu kvaliteta kristalnog osmijuma. Naše informacije su autorizovane, proverene i uvek ažurirane.

Jedan od najvažnijih zadataka Instituta je obuka i edukacija šire javnosti, zlatara, draguljara i prerađivača plemenitih metala. Institut pruža i informacije o inovacijama na području plemenitih metala sa fokusom na kristalni osmijum.

Institut nudi proverene stručne recenzente pojedincima, firmama i institucijama, koji na zahtev vrše kontrolu i potvrđuju autentičnost osmijuma, identifikacionu oznaku osmijuma, a mogu vršiti i kontrolu i potvrdu autentičnosti drugih plemenitih metala.

Upravljanje sistema

Institut upravlja i nadzire rad sistema, prevodi i priprema sadržaj za web stranice i štampani materijal te se predstavlja javnosti na raznim događajima, kao i na privatnim sastancima.

Obrada plaćanja

Nakon narudžbine dobićete mail o načinu plaćanja. Uplata  se vrši isključivo preko transakcijskog računa Osmium Instituta Srbija, jer je Institut odgovoran za financijski tok i kontroliše sve transakcije.

Osigurana dostava

Sve pošiljke koje otpremimo kupcima osigurane su u visini kupoprodajne cene narudžbine. Osiguranje je uključeno u cenu dostave. Za veće narudžbine nudimo i mogućnost lične dostave.

01
UVOZ

Osmijum je prisutan na globalnom tržištu. U međunarodnoj trgovini treba naglasiti da je za uvoz osmijuma nadležan regionalni institut za trgovanje i sertifikovanje osmijuma u svakoj zemlji pojedinačno, sa ciljem pružanja maksimalne sigurnosti kupovine draguljarima, investitorima, bankama i krajnjim korisnicima.

02
PROVERA AUTENTIČNOSTI

Osmijum je u celom svetu moguće kupiti samo kod ovlašćenih partnera i specijalizovanih trgovaca koji osmijum isporučuju isključivo sa potvrdom o autentičnosti uz osmocifrenu identifikacionu oznaku.
Obe potvrde izdaje “Osmium-Institut zur Inverkehrbringung und Zertifizierung von Osmium GmbH” sa sedištem u Nemačkoj.

03
UVOĐENJE NA TRŽIŠTE

Kristalni osmium još uvek je u velikoj meri nepoznat, jer se do 2014. smatrao otrovnim elementom. Postupkom kristalizacije osmiuma, gubi se svojstvo otrovnosti. Zahvaljujući nauci, prodaja osmjuma je u značajnom porastu. Svetski poznate kompanije Hublot, Ulysse Nardin i Tiffany prepoznale su vrednost ovog metala i uvrstile su ga u svoje proizvode i osigurale prepoznatljiv prestiž koji ovi luksuzni brendovi imaju.

KUPOVINA U PET KORAKA
Kupovina osmiuma
DOSTAVA PROIZVODA
Osmium Institut osigurava sigurnu dostavu kupljenih proizvoda direktno na kućnu adresu. Po prethodnom dogovoru moguće je da i lično preuzmete vaš osmium u institutu ili dogovorite dostavu naručenog osmiuma na vašu adresu.
ONLINE KUPOVINA
Kada obavljate internet kupovnu osmiuma, u roku od nekoliko trenutaka dobićete e-mail sa svim podacima za plaćanje vaše porudžbine. Nabavna cena uvek se uplaćuje na tekući račun Osmium instituta Srbija koji organizuje uvoz sertifikovanih proizvoda iz Nemačke.
IZBOR PRAVOG PROIZVODA
Mogućnosti ulaganja za svakog pojedinca zahteva individualni pristup i izbor proizvoda. Mesečnim ulaganjima smatramo ulaganje u kupovinu dijamanata i zvezdica, ali kada je reč o jednokratnoj investiciji za veći iznos, to je onda kupovna diskova i pločica.
KONTAKTIRAJTE NAS
Pre kupovine uvek nam se možete obratiti i dobiti sva uputstva i potrebne informacije. Ako želite da vidite proizvode od osmiuma, dodirnete ih i uveriti se u njihov izuzetan kvalitet, dogovorićemo datum sastanka i lično vam ih predstaviti.
PRIKUPITE INFORMACIJE
Osmium Institut Srbija blisko sarađuje s glavnim Institutom u Nemačkoj koji je jedini institut u svetu ovlašćen za sertifikovanje osmiuma. Pružamo profesionalnu podršku i informacije te pripremamo materijale i brošure koje će vam pomoći da dobijete prave informacije pre nego što kupite osmium.
KAKO SE ISPORUČUJE OSMIUM?
Sadržaj pakovanja
Svaka porudžbina se isporučuje u zaštitnom transportnom pakovanju i dodatnoj dizajniranoj kutiji, bilo da je reč o jednoj osmijum zvezdi ili većem disku. Nama je svaki kupac važan.
Originalno pakovanje sadrži proizvod od osmijuma, lampu, USB, OIC, OCC i promo materijale.

Svaki komad osmjuma upakovan je u kutiju koja je označena jedinstvenim indetifikacionim kodom, koji u sebi sadrži sve informacije o proizvodu koji ste kupili.

OSMIJ ima najljepši odraz gama zraka na prirodnom svjetlu. No, budući da ne možemo uvijek osigurati prirodnu sunčevu svjetlost, svakom kupcu pružamo posebnu LED svjetiljku koja se također može napuniti putem USB priključka.

Sve informativne materijale i brošure kao i sigurnosni list naći ćete na priloženom USB ključu. Pomoću USB ključa možete dobiti informacije o osmiju, predstaviti osmij svojim poznanicima ili ga koristiti za osobne potrebe.

OIC – Osmium Identification Code

Svakom komadu osmija dodjeljuje se jedinstvena šifra nakon potvrde u institutu u Njemačkoj, prije nego što se preko instituta i partnera prenese na tržište. To omogućuje vlasnicima i potencijalnim kupcima da u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg mjesta, pristupe certifikatu u internetskoj bazi podataka i provjere autentičnost osmija, kao i sva njegova fizička svojstva i trenutnu cijenu na tržištu.

OCC – Owner Change Code

OCC je jedinstveni, jednokratni kod koji vam je potreban ukoliko se odlučite prodati osmij. Radi se o sličnom sigurnosnom ključu u dva koraka kakav se koristi prilikom prijave za internetsku banku. Novi vlasnik tada automatski dobiva jedinstveni (novi) OCC kôd koji će mu biti potreban za daljnju prodaju osmija.

U vašoj kutiji osmija naći ćete i informativnu brošuru na engleskom jeziku (mogućnost i na njemačkom, francuskom ili slovenskom jeziku), elegantnu olovku i promotivni magnet s kemijskim simbolom Os.

Savetovanje
Informacije
Sigurnost
OSMIUM INSTITUT SRBIJA
Pouzdanost, sigurnost i diskrecija
U Osmium institutu uvek možete dobiti ažurne informacije i stručne savete. Kupovina podrazumeva diskreciju kod svake transakcije, a isporuka je pouzdana i osigurana.
Osmium_institut_Srbija_Ljuba_Jakic_600x600
Ljuba Jakić
Direktor Osmium instituta Srbija
Privatnost i kolačići
Korišćenjem našeg veb sajta www.osmium-institut.rs saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju veb sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

Vebsajt www.osmium-institut.rs je u vlasništvu i njime upravlja Osmium institut Srbija. Osmium intitutut Srbija je odgovorna za obradu svih ličnih podataka koje navedete prilikom rezervacije/kupovine avionske karte i podleže relevantnim zakonskim odredbama u svim zemljama koje imaju regulativu vezanu za zaštitu ličnih podataka.

Usled nedavnih promena u zakonu, svi veb sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

Ovom politikom se ne uređuje prikupljanje i upotreba informacija prikupljenih putem veb sajta www.osmium-institut.rs. Za pregled politika o zaštiti privatnosti koje se primenjuju na korisnike veb sajta Osmium institut Srbija, pogledajte našu Politika zaštite privatnosti

Molimo vas da nam se obratite za dodatne informacije o ovoj politici ili ako vam je neophodan detaljan spisak svih kolačića koje koristi naš veb sajt.