Postanite partner

Dobro došli u svet dragocenih metala
POSTANITE PARTNER
Izvanredna poslovna prilika – zakoračite u svet plemenitih metala

Zanima vas marketing, prodaja? Želite da radite s ljudima i da otkrivate nove mogućnosti? Pridružite se stručnjacima za ulaganje u kristalizovani osmijum – najređi element na svetu!

Želite da saznate više? Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i krenite na uzbudljivo putovanje svetom plemenitih metala.
Kontaktirajte nas!

 

DA LI STE SPREMNI?

Kristalizovani osmijum je dragoceni metal koji brzinom svetlosti osvaja svet malih i velikih investitora, fizičkih i pravnih lica.

ŠTA NUDIMO?
Upoznajte osmijum – prepoznajte priliku!
Postanite deo našeg tima i uzmite svoj život u vaše ruke. Vi postavljate sopstvene želje i ciljeve, a zajedno ih možemo ostvariti.
Ispunite kontakt formular i dozvolite nam da vas upoznamo sa ovim izuzetno dragocenim metalom i mogućnostima poslovne saradnje.

  PIŠITE NAM I OTKRIJTE JEDINSTVENU PRILIKU
  Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja
  Ulagači, mali investitori, partneri, zlatari, zaljubljenici u luksuz… obratite nam se, a mi ćemo vam predstaviti jedinstvenu priliku za ulaganje u ovaj izuzetni, najređi plemeniti metal – osmijum!
  GDE SE NALAZIMO

  11 000 Beograd
  Kneza Mihaila 30/V/505
  SRBIJA

  pozOVITE NAS
  PIŠITE NAM
  Privatnost i kolačići
  Korišćenjem našeg veb sajta www.osmium-institut.rs saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju veb sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

  Vebsajt www.osmium-institut.rs je u vlasništvu i njime upravlja Osmium institut Srbija. Osmium intitutut Srbija je odgovorna za obradu svih ličnih podataka koje navedete prilikom rezervacije/kupovine avionske karte i podleže relevantnim zakonskim odredbama u svim zemljama koje imaju regulativu vezanu za zaštitu ličnih podataka.

  Usled nedavnih promena u zakonu, svi veb sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

  Ovom politikom se ne uređuje prikupljanje i upotreba informacija prikupljenih putem veb sajta www.osmium-institut.rs. Za pregled politika o zaštiti privatnosti koje se primenjuju na korisnike veb sajta Osmium institut Srbija, pogledajte našu Politika zaštite privatnosti

  Molimo vas da nam se obratite za dodatne informacije o ovoj politici ili ako vam je neophodan detaljan spisak svih kolačića koje koristi naš veb sajt.