Osmium Fork: smanjenja cene i besplatne isporuke nadoknade vlasnicima osmijuma

Dan 5. juni 2023.godine je obeležen kao Osmium Fork Production Date, koji se odnosi na značajnu promenu u uslovima proizvodnje unutar kompanije Osmium Institut Germany.

 

Osmium Institut Germany je postavio proces proizvodnje kristalizacije osmijuma na novi i viši nivo.
Usled tehnološkog prodora u procesu proizvodnje, došlo je do smanjenja proizvodnih cena, kao i cene osmijuma.  Promena uključuje razdvajanje dve proizvodne linije sa različitim troškovima dok se stvara isti proizvod, a ovaj pristup se naziva “Fork” ili “viljuškom” zbog divergencije procesa.
Tehnološki proboj u procesu kristalizacije sada omogućava proizvodnju diskova površine do 9,5 cm (do sada samo 5,0 cm) u jednom ciklusu sa istom potrošnjom električne energije i komora.

Prema ESG-M smernicama, u ovom konkretnom slučaju, smatra se etičkim da se nadoknadi kupcima koji su kupili osmijum pre ovog događaja. Nadoknada se daje u obliku jedinica proizvoda osmijuma.
Svaki vlasnik registrovan u Osmium World Database ima pravo da dobije besplatnu kompenzaciju iz zaliha kristalizovanog osmijuma proizvedenog za naknadu, pri čemu količina pomnožena sa cenom ostaje ista pre i posle ove promene.
To znači da će vlasništvo nad osmijumom biti uvećano za 53,4077% sadašnjeg vlasništva bez naknade. Vlasništvo se dokazuje se preko OCC koda, tj. Owner-Change-Code (kod promene vlasnika).

Svi vlasnici osmijuma su dobili email od nemačkog Osmium instituta sa ovim obaveštenjem, koji sadrži i informaciju o njihovom trenutnom stanju osmijuma, kao i količini koju mogu dobiti putem nadoknade. Postoji mogućnost da dodatno uložite određenu količinu novca u skladu sa vašim budžetima i planovima. U ovom slučaju dobićete nove količine osmijuma kao dopunu vašeg portofolia.

Svi koji žele da iskoriste sniženje cene osmijuma za dodatnu porudžbinu mogu to učiniti direktno na sajtu https://www.buy-osmium.com/.
Možete nas kontaktirati na broj +381 11 4404 521, ili putem mejla na info@osmijum-institut.rs.

Ukoliko ste vlasnik osmijuma i ne dobijete e-mail najkasnije 48 sati od objavljivanja vesti, molimo vas da nam se obratite telefonom ili putem mejla.
Sve neplaćene porudžbine i rezervacije do 5. avgusta 2023. godine, biće automatski izbrisane iz sistema.

Ukoliko želite dodatne informacije od Osmijum instituta, možete pozvati broj +49 (89) 7 44 88 88 88. Takođe možete poslati i e-mail sa svojim brojem telefona, dostupnošću i zahtevom za povratni poziv na fork@osmium-institute.com .

S obzirom da je neophodno pripremiti i poslati hiljade vrednih pošiljki širom sveta, potrudićemo se da sve pošiljke stignu u najkraćem mogućem roku.
Unapred se zahvaljujemo svim klijentima na strpljenju.

Pregled štampe o svim novostima vezano za osmijum možete pogledati i na vebsajtu:
https://www.osmium-world-council.com/en/pressespiegel/

 

Privatnost i kolačići
Korišćenjem našeg veb sajta www.osmium-institut.rs saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju veb sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

Vebsajt www.osmium-institut.rs je u vlasništvu i njime upravlja Osmium institut Srbija. Osmium intitutut Srbija je odgovorna za obradu svih ličnih podataka koje navedete prilikom rezervacije/kupovine avionske karte i podleže relevantnim zakonskim odredbama u svim zemljama koje imaju regulativu vezanu za zaštitu ličnih podataka.

Usled nedavnih promena u zakonu, svi veb sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

Ovom politikom se ne uređuje prikupljanje i upotreba informacija prikupljenih putem veb sajta www.osmium-institut.rs. Za pregled politika o zaštiti privatnosti koje se primenjuju na korisnike veb sajta Osmium institut Srbija, pogledajte našu Politika zaštite privatnosti

Molimo vas da nam se obratite za dodatne informacije o ovoj politici ili ako vam je neophodan detaljan spisak svih kolačića koje koristi naš veb sajt.