Osmium Symposium 2022

4. Međunarodni Osmium Symposium 2022, Istra (Hrvatska)

Četvrti godišnji simpozijum održan je od 8. do 12. oktobra 2022. godine u blizini Pule u Hrvatskoj.

Direktori osmijum instituta sastaju se jednom godišnje kako bi se raspravljalo o najnovijim temama koje se tiču osmijuma.
Vodeći profesionalci u međunarodnom poslovanju sa osmijumom pričali su o strategijama vezano za širenje tržišta osmijuma. Po prvi put je održan dvodnevni preliminarni sastanak sa radionicama za vodeće partnere instituta.

Glavni ciljevi Osmijum simpozijuma:

  • Proširenje oblasti analitike u institutima za osmijum,
  • Nova izgradnja laboratorija i vodećih prodavnica,
  • Razvoj i unapređenje nove mobilne aplikacije Osmium,
  • Pregled strategije u vezi sa korišćenjem influensera i ciljanog marketinga,
  • Uvoz i proširenje prodaje u novim zemljama i regionima,
  • Saradnja sa državama i institucijama.

Hvala puno Osmium institutu Germany koji nas je ugostio u prekrasnoj Istri.
Divno smo se proveli, družili i radili tokom odlično organizovanog i zabavnog Osmium simpozijuma.

Radujemo se novom Osmium susretu sa dragim prijateljima i partnerima iz celog sveta.

Privatnost i kolačići
Korišćenjem našeg veb sajta www.osmium-institut.rs saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju veb sajta i poboljšamo vaše iskustvo na mreži.

Vebsajt www.osmium-institut.rs je u vlasništvu i njime upravlja Osmium institut Srbija. Osmium intitutut Srbija je odgovorna za obradu svih ličnih podataka koje navedete prilikom rezervacije/kupovine avionske karte i podleže relevantnim zakonskim odredbama u svim zemljama koje imaju regulativu vezanu za zaštitu ličnih podataka.

Usled nedavnih promena u zakonu, svi veb sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju da dobiju pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

Ovom politikom se ne uređuje prikupljanje i upotreba informacija prikupljenih putem veb sajta www.osmium-institut.rs. Za pregled politika o zaštiti privatnosti koje se primenjuju na korisnike veb sajta Osmium institut Srbija, pogledajte našu Politika zaštite privatnosti

Molimo vas da nam se obratite za dodatne informacije o ovoj politici ili ako vam je neophodan detaljan spisak svih kolačića koje koristi naš veb sajt.